Olcsó Weblap Demó Tesztelje élőben!

Kezdő weblap

Korszerű weblap minden olyan funkcióval, amely egy weblap indításához szükséges

Kezdő weblap csomag
50.000 Ft

Haladó weblap

Design fokozó extra funkciók, fontos tartalmak kiemelése

Haladó weblap csomag
70.000 Ft

Profi weblap

Célzott ajánlatok, interaktivitás, professzionális látványelemek

Profi weblap csomag
90.000 Ft

3D képforgatós slideshow

Garantáltan megragadja a figyelmet

Ez a különleges, három dimenziós hatású képforgató egész biztosan megragadja a látogató figyelmét, és egy-egy jól megválasztott képpel egyszerű és hatásos formában tudhatja vele az aktuális akciót vagy egyéb információkat. Az egyik legjobb lehetőség a felhasználók "terelésére"!

Mennyi képet lehet forgatni vele?

A bővítmény maximum 20 különböző kép beállítására biztosít lehetőséget, de ilyen sokat nem ajánlott alkalmazni, mivel egyetlen látogató sem fogja végigvárni az összes képkockát, illetve a nagyobb mennyiség már lassíthatja a betöltődést is  egy kisebb sászélességű netkapcsolat esetén.

Egy aloldalra csak egyet!

Ugyanarra az aloldalra nem ajánlott több 3D képforgatós slideshow elhelyezése. Egyrészt, a látogatók számára már zavaróan sok mozgó elem lenne egyszerre, holott a funkció a legfontosabb tartalmak kiemelésére szolgál. Másrészt pedig - az alkalmazott sablontól függően - egynél több ilyen képforgató könnyen összeakadhat egymással, és előfordulhat, hogy valamelyik nem fog megfelelően működni.

Forgatási lehetőségek

A funkció nemcsak a fent látható, függőleges tengely szerinti forgással, hanem vízszintes irányú forgatással is beállítható (pl. oldalsávba, keskenyebb és nagyobb magasságú képekhez). Sőt: a szeletek száma is állítható, így a fenti példától eltérően, háromnál több részre is "vághatóak" a képek.