Olcsó Weblap Demó Tesztelje élőben!

Kezdő weblap

Korszerű weblap minden olyan funkcióval, amely egy weblap indításához szükséges

Kezdő weblap csomag
70.000 Ft

Haladó weblap

Design fokozó extra funkciók, fontos tartalmak kiemelése

Haladó weblap csomag
90.000 Ft

Profi weblap

Célzott ajánlatok, interaktivitás, professzionális látványelemek

Profi weblap csomag
110.000 Ft

Profi cikk slider

Csak pár jó fotó kell

A profi cikk slider segítségével a kiemelten fontosnak tartott cikkekre lehet felhívni a látogatók figyelmét látványos formában. Ebből adódóan a tartalmi elrendezéshez legalább annyira tartozik, mint a képek-videók kategóriába, hiszen a vetítés a cikkek bevezetőjét jeleníti meg - abban pedig elhelyezhetők szövegek, képek is.

Fontos azonban megjegyeznünk, hogy ez a funkció nem helyezhető el a tartalomba (cikkekbe), kizárólag modulpozícóban alkalmazható (fejléc alatt, oldalsávban, stb. - sablontól függ, milyen egyéb lehetőségek vannak).

Megadható, hogy hány oszlop és sor legyen a vetítésnél, azaz mennyi kép jelenjen meg egyszerre egymás mellett és alatt. Amennyiben egyszerre egy képet állítunk be, normál képváltóként használhatjuk nagyobb méretben, több kép beállítása esetén pedig a funkció sliderként működik, szalagszerű megjelenítéssel.

A funkció a beállított kategóriákból jeleníti meg - beállítástól függően - a cikkek címét és bevezetőjét. A fenti két demóban kétféle megjelenítési mód tekinthető meg:

1.) A fenti, egyszerre három képet tartalmazó változatnál megjelenítésre került a cikkek címe, bevezető szövege, a bevezetők képe, és a "Read more" hivatkozás (akkor válnak láthatóvá, ha az egérmutatót a képek fölé viszi). A cikk címekre, vagy a "Read more" hivatkozásokra kattintva töltődik be az adott cikkoldal és olvasható el a teljes tartalom. Az egyes elemek láthatósága külön-külön szabályozható.

2.) A második sorban lévő, egyszerre öt képet mutató demóban csak a képek kerültek megjelenítésre.