Olcsó Weblap Demó Tesztelje élőben!

Kezdő weblap

Korszerű weblap minden olyan funkcióval, amely egy weblap indításához szükséges

Kezdő weblap csomag
50.000 Ft

Haladó weblap

Design fokozó extra funkciók, fontos tartalmak kiemelése

Haladó weblap csomag
70.000 Ft

Profi weblap

Célzott ajánlatok, interaktivitás, professzionális látványelemek

Profi weblap csomag
90.000 Ft

Eseménynaptár

Mikor ajánlott ez a funkció?

Ez a funkció remekül használható arra, hogy tudassuk a látogatókkal soron következő programjainkat, rendezvényeinket, és akár jelentkezési lehetőséget is biztosítsunk számukra egy-egy adott eseményre, annak érvényességi idején belül.

Az eseménytípusokhoz megadható más-más jelölő szín, így jól elkülöníthetőek a naptárban is. Ha az egérmutatót egy jelölt nap fölé viszi, megjelenik a betekintő ablak, ahol beleolvashat a részletekbe, illetve a címre kattintva megtekintheti az adott esemény teljes leírását. Ha olyan eseményről van szó, amire jelentkezni is lehet (jelen példánkban a zöld színnel jelzett "Joomla oktatás"), akkor láthatja a már foglalt és a még szabad férőhelyek számát is, és akár a betekintő ablakból, akár a teljes nézetnél jelentkezhet is a programra. A teljes nézetnél megjeleníthető térkép is a helyszínnel, valamint megkinthető a már jelentkezettek neve, valamint az, hogy mikor és mennyi férőhelyet igényeltek.

Az alábbi demóban beállított események természetesen nem valósak, a rájuk való jelentkezés csupán teszt lehetőség a funkció kipróbálására.

július 2018
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

A naptár elhelyezhető akár kis méretben, az oldalsávban is, továbbá a funkcióhoz tartozik egy eseménylista nézet is, ahol az összes esemény fényképes bevezetője jelenik meg, időrendben felsorolva. Mindkettőt megtekintheti az Eseménylista oldalon.